021/540303 Krilova 3, Novi Sad

065/50 12 400za hitne intervencije

O nama

Božidar Ćirić

Doktor veterinarske medicine, osnivač ambulante „Pedigre“, diplomirao je na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 1977. godine. Od 1978 do 1983. godine radi u VU Karađorđevo, a od 1983 do 1994. u veterinarskoj stanici „Novi Sad“. Od izlaska Zakona o veterini i mogućnosti otvaranja privatne prakse, 1994. otvara prvu privatnu ambulantu u Novom Sadu. Od početka je član udruženja veterinara male prakse Srbije-SASAP, i redovan je učesnik domaćih i svetskih seminara. Kao nagradu za doprinos u veterinarskoj medicini, 2009. postaje punopravni član Veterinarske Akademije Nauka.

Rastko Bekvalac

Doktor veterinarske medicine, diplomirao je 2001. godine na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu. Praksu tokom studiranja i pripravnički staž odradio je u PVA „Pedigre“, gde je i stalno zaposlen od 2003. godine. Stalni je član Udruženja veterinara male prakse Srbije-SASAP i redovan učesnik svih seminara. Oblasti veterinarske medicine koje ga zanimaju su stomatologija i hirurgija mekih tkiva.

Ivan Fenjac

Doktor veterinarske medicine, diplomirao je 2002. na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu. Stručnu praksu tokom studija pohađao je na Univerzitetu veterinarske medicine u Beču. Pripravnički staž odradio u PVA „Pedigre“ i 2004. postaje stalni član stručnog tima ambulante. Član je Udruženja veterinara male prakse-SASAP. Oblasti veterinarske medicine koje ga zanimaju su medicina mačaka i dermatologija.

Jelena Mićić

Doktor veterinarske medicine, diplomirala 2013. na Poljoprivrednom fakultetu, Departman za veterinu u Novom Sadu. Tokom studiranja redovno obavljala praksu, a kasnije i stručnu praksu u ambulanti “Pedigre”. Dugo se uspešno bavila sportskim jahanjem. Svoju ljubav prema konjima i malim životinjama preusmerila je u stručno usavršavanje iz oblasti dermatologije i parazitologije. Stalni je član Udruženja veterinara male prakse Srbije-SASAP i redovan učesnik svih seminara.

Vladan Panić

Doktor veterinarske medicine, diplomirao 2012. godine na Departmanu veterinarske medicine Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Nakon studija prva iskustva stiče u laboratoriji za reprodukciju i veštačko osemenjavanje Departmana veterinarske medicine, nakon čega stručnu praksu stiče u ambulanti “Pedigre” i priključuje se svojim kolegama u daljem radu. Član je Udruženja veterinara male prakse Srbije-SASAP. Njegova posvećenost poslu ga izdvaja u oblastima hematologije, citologije i reprodukcije malih životinja.